Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

wenkbrauwlift

Jouw ogen zijn het eerste waar mensen naar kijken en samen met jouw wenkbrauwen geven deze jouw je unieke uitstraling. Jouw ogen geven andere mensen eigenlijk een kijkje in jouw persoonlijkheid. Door veroudering vermindert de hoeveelheid vocht, collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid, waardoor de huid minder stevig en elastisch wordt. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen gaan hangen en dit kan een slaperige uitstraling geven. 

Wenkbrauwlift botox

Waarom een behandeling?

De wenkbrauw kan in de loop van de jaren uitzakken richting het oog. Dit zorgt voor een vermoeide of boze blik. Terwijl grote ogen jouw een opgewekte, frisse, jonge en vrolijke uitstraling geven. Soms krijgen mensen zelfs hoofdpijnklachten omdat ze de gehele dag bezig zijn om hun voorhoofd en daarmee de wenkbrauw op te trekken om zo minder vermoeid te lijken of zo beter zicht hebben. De wenkbrauwlift behandeling met Botuline toxine A is dus ideaal om een meer open blik te creëren.

wenkbrauwen liften

Bij de behandeling zullen we jouw wenkbrauwen liften door middel van een Botuline toxine A injectie. Hierdoor lijken jouw ogen groter en staan de wenkbrauwen iets hoger, waardoor je een stralende blik krijgt en er jonger uit gaat zien. De exacte plaats en het aantal prikjes is per persoon verschillend. De prikjes worden gezet nabij de rand van jouw oogkassen aan de zijkant en naast de wenkbrauwen.

 

Boek een gratis consult bij ons in de kliniek. Samen met de arts maken we een persoonlijk behandelplan die past bij jouw wensen. We gaan altijd voor een natuurlijk resultaat.

Kosten behandeling

€85,00

Type botox

Azzalure & Alluzience

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Halve zone

Effectduur

Effect zichtbaar 3 tot 6 maanden

Het resultaat

Twee weken na de behandeling is het resultaat van de wenkbrauwlift optimaal. Het effect kan tot wel 6 maanden aanhouden, maar de precieze werkingsduur is verschillend per individu. Botox heeft een gemiddelde werkingsduur van 3 maanden. Bij nieuwe klanten plannen we twee weken na de behandeling een controle afspraak in. Hierbij bekijken we het resultaat en werken we, indien noodzakelijk gratis bij.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat de wenkbrauw niet gelift wordt. Dit hang van de sterkte van de voorhoofdspier af. Soms kan de wenkbrauw asymmetrisch worden. Dan kan er op de controle zo nodig gratis bij gespoten worden met botox. In zeer zeldzame gevallen kan de wenkbrauw zakken in plaats van dat hij gelift worden. Dit is slechts een tijdelijk nadelig effect.

Bij mensen met (spierspanning)hoofdpijn kan botox de klachten verminderen. Bespreek dit met uw arts. 

In zeer zeldzame gevallen kan het voorkomen dat de wenkbrauw tijdelijk gaat hangen. De botox is dan niet op zijn plek blijven zitten. 

Na een behandeling kan men de eerste dagen na de behandeling een zwaar hoofd ervaren. Soms komt dit doordat de spieren eindelijk ontspannen en je lichaam hieraan moet wennen. Wij kijken altijd naar uw spieren om de juiste dosering botox te bepalen. Het kan echter voorkomen dat jouw spieren minder botox nodig hebben dan initieel is gebruikt. Ook dit kan voor een zwaar gevoel zorgen op het voorhoofd.