Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Wanglijnen fillers

Ingevallen wangen zijn een resultaat van een natuurlijk proces van volumeverlies dat veroorzaakt wordt door ouderdom. Daarnaast kunnen de wanglijnen nadrukkelijk zichtbaar zijn door een combinatie van verticale lach- en slaaprimpels. De verticale lachrimpels ontstaan door de actieve en passieve mimiek van het gezicht. Slaaplijnen ontstaan tijdens de slaap en worden veroorzaakt doordat de mens een lange tijd op één dezelfde kant ligt. Dit veroorzaakt vouwen in het gezicht waardoor de wanglijnen zichtbaarder worden.

Wanglijnen fillers

De behandeling

Deze fijne wanglijnen kunnen voor een verouderde blik van het gezicht zorgen. Met een filler behandeling verminder je de wanglijnen door het verlies van volume te corrigeren op de plekken die de wanglijnen veroorzaken. Het is dus een lokale behandeling die ervoor zorgt dat de huid weer egaler wordt in enkel het behandelde gebied. Het mooiste aan deze behandeling is dat de wanglijnen verzachten zonder dat het gezicht zijn mimiek verliest. 

 

De behandeling bestaat uit oppervlakkige filler injecties gecombineerd met een canule. Deze filler is een injectie die bestaat uit een gel-achtige vloeistof met hyaluronzuur. Van nature komt hyaluronzuur voor in het menselijk lichaam, maar het neemt af naarmate de mens ouder wordt. Bij een wanglijnen filler behandeling herstellen we dus het hyaluronzuur niveau in de huid rondom het gebied van de wanglijnen. Doordat hyaluronzuur bindweefselcellen stimuleert, die op zijn beurt elastine en collageen stimuleren, zal het volume en contour in je gezicht weer toenemen.

 

Boek eens een gratis en geheel vrijblijvend consult met één van onze dokters. Samen bespreek je jouw wensen en kijken we wat mogelijk is jouw uitstraling een boost te geven. De dokter analyseert jouw gezicht en geeft eerlijke adviezen voor het mooiste resultaat. De dokter streeft hierbij altijd naar een resultaat waarbij je jouw natuurlijke uitstraling behoudt.

 

Kosten behandeling

Vanaf €300,00

Type fillers

Restylane fillers

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Gemiddeld 2 ml hyaluronzuur

Effectduur

Effect zichtbaar 10 tot 12 maanden

Het resultaat

Gelijk tijdens de behandeling is het resultaat zichtbaar. Na de behandelijk zal de arts je een handspiegel geven waarmee je het effect van de filler kunt zien. Dit geeft ons de mogelijkheid om tijdens de behandeling bij te sturen wanneer het resultaat niet is zoals verwacht. Mogelijke bijwerkingen die gelijk optreden zijn roodheid en/of zwelling van de huid. Deze zijn direct zichtbaar en zakken af na 2 tot 3 dagen af.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Ja, de meeste onderzoeken zijn echter gericht op mensen met een lichte huidskleur. Maar er zijn ook onderzoeken naar de veiligheid en effectiviteit van fillers bij mensen met een donkere huidskleur. 

Jazeker, ook mannen hebben geschikte indicaties voor een filler. Ook jij als man verliest volume in je gezicht. Dit kan worden hersteld met een hyaluronzuur filler.