Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Restylane vital

Naarmate mensen ouder worden gaat de huid er vanzelfsprekend ook ouder uitzien. Dit komt doordat de celdeling afneemt naarmate de jaren verstrijken. Het gevolg hiervan is een verlies van onder andere collageen, vocht en elastine in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid er heel geleidelijk steeds ouder uit gaat zien. Met een skinbooster behandeling zoals Restylane Vital kun je fijne lijntjes verzachten, meer glans geven aan je huid, littekens behandelen en veroudering en uitstellen.

Restylane vital

Waarom een behandeling?

Er komt steeds meer aandacht voor behandelingen die de veroudering van de huid tegen kunnen gaan. Zo heb je bijvoorbeeld crèmes met collageen. Het nadeel hiervan is dat deze behandelingen vaak maar beperkt effect hebben terwijl mensen vaak wel constant moeten smeren om de huid te onderhouden. Met een skinbooster behandeling heb je dit echter niet.

 

Een skinbooster behandeling bestaat uit een injectie van kleine deeltjes hyaluronzuur die uw huid stimuleren tot aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Jouw huid gaat er hierdoor jonger en egaler uitzien en krijgt meer volume omdat het meer vocht bindt. Door een behandeling met een skinbooster verdwijnen fijne lijntjes verbetert de structuur waardoor je er gezonder, strakker en jonger uit gaat zien. Dit is een geleidelijk herstel proces. Om het beste resultaat en langdurige huidverbetering te realiseren adviseren wij om minimaal twee en soms drie behandelingen van het gezicht te doen. Dit met 2-4 weken tussen elke behandeling. Daarna adviseren we elke 6 tot 12 maanden de behandeling te herhalen om de positieve effecten van Restylane Vital op de huid te onderhouden.

Kosten behandeling

Tijdelijk vanaf €200,00

Type skinbooster

Restylane Vital

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Gemiddeld 2 tot 4 ml

Effectduur

Effect zichtbaar 6 tot 12 maanden

Ongemak

Milde behandeling. Pijn 2/10

Het resultaat

Het effect van skinboosters is geleidelijk waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker wordt verbeterd. Het eerste effect zul je pas na 4 weken. zien met het ultieme resultaat na 2 of 3 nabehandelingen met 2-4 weken tussen elke behandeling. Uiteindelijk zul je tot een jaar effect zien. Daarna is herhaling van de behandeling opnieuw mogelijk. Bij de meeste mensen is dan een herhaal behandeling (1-2 ml) elke half jaar tot elk jaar genoeg. 

 

Het is belangrijk op te merken dat een skinbooster een geneesmiddel is en moet worden toegediend door een gekwalificeerde arts of een bevoegde medische professional. Plan een consultatie in met een arts die gespecialiseerd is in cosmetische behandelingen als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een skinbooster. Bepaal samen of het geschikt is voor jou en bespreek eventuele vragen of zorgen.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.