Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Fillers neuslippen plooi

De neuslippenplooi is de vouwlijn die van de neusvleugel naar de mond loopt. Deze neuslippenplooien geven het gezicht de wat zachtere contouren. Ieder persoon heeft deze lijnen maar als deze subtiel zichtbaar zijn dan is dit juist een mooie afgrenzing van de wangen. Door verschillende oorzaken kan de neuslippenplooi bij sommige mensen iets dieper zijn waardoor hangende wangen meer opvallen. Gelukkig kan dit goed behandeld worden en krijgen de wangen weer strakke contouren wat zorgt voor een jong en vitaal uiterlijk. 

Fillers neuslippen plooi

De behandeling

Bij ouderdom hoort verlies van het volume in het jukbeen, de wang en bij de neus. Dit verlies zorgt ervoor dat de wang wat gaat hangen en er een diepe lijn (neuslippenplooi) ontstaat. Door de afhangende wang ontstaat er schaduw en valt deze lijn extra op. Met een filler kan deze diepe lijn verzacht worden zodat deze minder opvalt. Hierdoor krijgen de verschillende onderdelen van het gezicht weer betere proporties.

 

De behandeling bestaat uit enkele injecties met een naald of canule om de neuslippenplooi te verzachten. Het aantal milliliters hangt af van de diepte van de lijnen en de persoonlijke wensen. 

Kosten behandeling

Vanaf €300,00

Type fillers

Restylane fillers

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Gemiddeld 1 tot 2 mililiter hyaluronzuur

Effectduur

Effect zichtbaar 10 tot 12 maanden

Voor / Na

Bij dit model hebben wij 1 mililiter Restylane fillers in de neuslippenplooi gezet. Hierbij hebben wij ons gefocust op een minder diepe neuslippenplooi zonder dat deze helemaal verdwijnt.

 

“Erg blij met het resultaat. De arts geeft je een fijn gevoel en stelt je gerust.”

Neuslippenplooi filler voor/na

Volg onze kliniek op instagram en bekijk onze meest recente behandelingen, tips en adviezen.

Na de behandeling

Het resultaat van de filler behandeling is direct zichtbaar. Tijdens de behandeling zie je het volume opkomen en de contouren verbeteren. De arts kan hierdoor a la minuut bijsturen voor het gewenste resultaat. In tegenstelling tot een botuline toxine behandeling hoef je dus niet een aantal dagen te wachten tot het effect zichtbaar wordt. Het is mogelijk dat er na de behandeling roodheid en een plaatselijke zwelling ontstaan. Deze bijwerking zakt meestal al af na 2 tot 3 dagen af.

 

Een filler bestaat uit een gel-achtige vloeistof die bestaat uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur zit van nature in het menselijk lichaam, maar neemt af naarmate de mens ouder wordt. Door het injecteren van een filler herstellen we de hyaluronzuur in de huid. Dit stimuleert de bindweefselcellen die vervolgens weer elastine en collageen produceren. Hierdoor krijgt het gezicht weer meer volume en contour. Helaas breekt het lichaam het hyaluronzuur wel weer op een natuurlijke manier af waardoor het volume ook weer afneemt. Het effect van deze behandeling zal daarom ongeveer 6 tot 12 maanden aanhouden.

 

Onze artsen streven naar een natuurlijke look waarbij de neuslippenplooi subtiel zichtbaar is en ongewenste hangwangen minder zullen opvallen. Samen met onze artsen bepaal jij hoeveel filler nodig is voor het mooiste resultaat.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Een filler behandeling van de neuslippenplooi is een mooie behandeling voor mensen met lichte of diepe verticale rimpels die van de neus naar de buitenzijde van de lip lopen. Vaak worden deze versterkt door volume verlies van de wang of het jukbeen. 

Ja, hyaluronzuur fillers worden door een lichaamseigen enzym (hyaluronidase) afgebroken. Het effect zal dus langzaam afnemen. Om langer te genieten van het effect worden herhaal behandelingen geadviseerd om het gewenste effect te behouden. 

Een mooi resultaat begint bij een goede arts die luistert naar je wensen en die zijn deskundige adviezen eerlijk met je deelt. In onze kliniek werken alleen BIG-geregistreerde cosmetisch artsen. Ben je nieuw? Vraag dan een gratis en vrijblijvend consult aan waarin je je wensen kunt bespreken en waarin je kennis kunt maken met onze artsen.

Tijdelijke fillers zijn hyaluronzuur fillers. Permanente fillers zijn niet niet meer toegestaan in Nederland. Bij BTX clinics werken wij met tijdelijke Restylane hyaluronzuur fillers.