Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Marionetlijn

Aan de onderkant van de mondhoeken zitten spieren die jouw mondhoeken naar beneden trekken. Deze spiertjes zijn de musculi depressor angulus oris (m. DAO). Bij de ene persoon trekken deze spieren de mondhoeken verder naar beneden dan bij de ander. Bovendien neemt de hoeveelheid onderhuids vetweefsel af rond de mondhoeken waardoor de mondhoeken meer kunnen gaan hangen naarmate je ouder wordt. Dit zorgt ervoor dat iemand een boze, verdrietige of sombere blik heeft.

Marionetlijn

Wat zijn marionetlijnen?

Wanneer we ouder worden, worden de contouren van ons gezicht meer zichtbaar. Bij sommigen zorgt dit ervoor dat de mondhoeken ver doorzakken. Hierdoor kan je een strenge of boze uitstraling krijgen. Door de afhangende mondhoeken te laten behandelen zal jouw uitstraling veel vrolijker worden. De spieren worden verslapt met botox. Hierdoor trekken de spieren de mondhoeken minder hard naar beneden, wat zorgt voor een neutrale stand van jouw mond en wat helpt bij een natuurlijke lach op je gezicht.

Mondhoeken liften

Er zullen bij deze behandeling botox injecties worden gezet in de spieren naast de mondhoeken (m. DAO). Als we beide mondhoeken injecteren met Botuline toxine A geld dit als een halve zone.

 

Boek een gratis consult bij ons in de kliniek. Samen met de arts maken we een persoonlijk behandelplan die past bij jouw wensen. We gaan altijd voor een natuurlijk resultaat.

Kosten behandeling

€85,00

Type botox

Azzalure & Alluzience

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Halve zone

Effectduur

Effect zichtbaar 3 tot 6 maanden

Het resultaat

Binnen enkele dagen is het resultaat al zichtbaar, maar pas na twee weken is het resultaat optimaal. Door de ontspannende werking van botox kunnen jouw mondhoeken wel tot gemiddeld drie maanden worden gelift. Wij plannen na twee weken graag een controle gesprek in om samen met jou te kijken of de behandeling is geslaagd. Mocht het nodig zijn dan spuiten we gratis bij.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Doordat de normale anatomie niet meer aanwezig is is er minder steun voor de huid en de spieren in het gezicht. Dit kan voor afhangende mondhoeken zorgen. De eerste stap is om uw prothese te laten controleren door uw tandarts. Zo nodig kan onze arts u adviseren of botox een optie is voor uw situatie.

Ja, dit zijn verschillende benamen voor dezelfde lijnen die van de mondhoeken naar de kaak lopen.