Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Liquid facelift

Naarmate men ouder wordt verliest men volume en daarmee de contouren van het gezicht. Dit komt doordat het gezicht steunweefsel verliest door de afname van botstructuren en vetweefsel. Dit verlies van botweefsel komt vooral voor bij het jukbeen, de oogkassen, de neus en de bovenkaak. Hierdoor zakken de vetkussentjes van de wangen geleidelijk naar voren en naar beneden waardoor overtollig huid en vet ontstaat. Dit zorgt voor een vermoeidere uitstraling door ingevallen ogen, wallen en rimpels. Met een liquid facelift behandeling kan je dit verlies herstellen en de huid in het gezicht een boost geven.

Liquid facelift

De behandeling

Om het verlies van steunweefsel van het gezicht te herstellen en weer projectie te geven aan het gezicht gebruiken wij hyaluronzuur fillers, botox en skinboosters. Een filler is een gel-achtige vloeistof die bestaat uit hyaluronzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Hyaluronzuur zorgt voor volume en stimuleert bindweefselcellen in de huid. Deze bindweefselcellen produceren elastine en collageen wat voor stevigheid en flexibiliteit van de huid zorgt. Met een liquid facelift behandeling krijgt het hele gezicht een boost. De regio’s waarbij men een boost kan verwachten zijn:

 • De nasolabiaal plooi ( vouw neus naar mondhoek).
 • De marionetplooi (van mondhoek naar de kin)
 • Ontstaan van “hamsterwangen”
 • Wallen bij de ogen
 • Holle slapen
 • Verminderde projectie van de jukbeenderen
 • Volume verlies tussen de wenkbrauwen zorgt voor de fronsrimpel
 • Afname van lipvolume en projectie.
 
Onze artsen streven naar een zo natuurlijk mogelijke uitstraling waarbij het gezicht het gewenste volume en de mooie vorm krijgen zonder dat deze er behandeld uit ziet. De hoeveelheid hyaluronzuur en de plaats van de injecties is per individu daarom verschillend.

Kosten behandeling

Vanaf €575,00

Effectduur

Effect zichtbaar 6 tot 12 maanden

Type fillers

Restylane filler & skinbooster

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Gemiddeld 2 ml skinbooster & 2 ml filler

Voor / Na

Bij onderstaand model hebben wij met een canule een filler aangebracht bij de jukbeenderen, fijne lijntjes boven de lippen, de nasolabiale plooi en de mondhoeken. Het volume verlies van de wangen zijn behandeld met een skinbooster. Dit gezamenlijk heeft gezorgd voor een verstevigde huid met meer hydratatie. 

Vooraanzicht

Liquid facelift vooraanzicht

Zijaanzicht

Liquid facelift zijaanzicht

Volg onze kliniek op instagram en bekijk onze meest recente behandelingen, tips en adviezen.

Na de behandeling

Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar. Dit komt doordat een filler een gel is dat wordt geïnjecteerd in de regio waar je vulling of contour wilt aanbrengen. Deze gel is direct na injectie al in het lichaam aanwezig en de vulling of de contour is dus ook al direct zichtbaar. Na de behandeling kan er roodheid en zwelling ontstaan. Wanneer dit voorkomt is het direct zichtbaar na de behandeling en zakt het gelukkig al af na 2 tot 3 dagen.

 

Kijk wat onze dokters voor jou kunnen doen en boek een gratis consult bij ons in de kliniek. Hier stel je samen met de cosmetisch arts een behandelplan op, gebaseerd op jouw wensen. De arts zal deskundige en eerlijke adviezen geven voor het mooiste resultaat.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

 • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
 • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
 • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

De prijs van een liquid facelift, ook wel bekend als een niet-chirurgische facelift, kan sterk variëren. De belangrijkste factor hierin is jouw gezicht en jouw wensen. Afhankelijk van de wensen, het volume verlies, de huidveroudering en lijnvorming in het gezicht wordt er een persoonlijk advies gegeven door onze cosmetisch artsen. 
Een canule is een stompe lange naald dat wordt gebruikt bij cosmetische injectable behandelingen, zoals het injecteren van fillers en skinboosters. Het wordt gebruikt in plaats van een naald en heeft verschillende toepassingen. De voordelen zijn; minder kans op blauwe plekken, minder pijnlijk, minder zwelling, minder risico op het beschadigen van bloedvaatjes. Daarnaast wordt een canule gebruikt om grotere gebieden in het gezicht en de rest van het lichaam te behandelend.

Een skinbooster met hyaluronzuur (Profhilo of Restylane Vital) richt zich op hydratatie en algemene huidverbetering, terwijl een filler met hyaluronzuur gericht is op het toevoegen van volume en het verbeteren van contouren in specifieke gebieden van het gezicht.