Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Lipflip

De lipflip is de trend van het moment. Het is de oplossing om een volumineuze bovenlip te krijgen zonder gebruik te maken van een filler. De lipflip is de ideale behandeling voor mensen die op een subtiele manier meer volume in de bovenlip willen. De spier die een dunne bovenlip veroorzaakt is de musculus orbicularis oris. Deze ronde spier boven de mond is verantwoordelijk voor de glimlach van een persoon. Wanneer deze spier wordt geïnjecteerd met botox zal deze minder hard werken waardoor de bovenlip meer naar buiten zal krullen. Hierdoor krijg je een mooie lach met krullende volumineuze bovenlip creëert. 

Lipflip

De behandeling

Bij een lipflip behandeling injecteren wij een lage dosering botox (halve zone botox) in de spier boven de bovenlip. Hierdoor wordt er meer volume aan de bovenlip gegeven zonder gebruik van een filler. In deze zone zetten wij 4 prikjes waardoor de spier tijdelijk verslapt. Doordat de werking van de spier afneemt krijgt men een opkrullende bovenlip met meer volume en een stralende lach.

Kosten behandeling

€85,00

Effectduur

Effect zichtbaar 3 tot 6 maanden

Type botox

Azzalure & Alluzience

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Halve zone

Na de behandeling

Botox, ook wel bekend als botuline toxine, is een neurotoxisch eiwit die de spier tijdelijk verlamd. De spieren zullen minder hard werken waardoor de bovenlip minder naar binnen wordt getrokken. Hierdoor is het een zeer effectieve manier om de bovenlip op een subtiele manier te voorzien van meer volume. 

 

Het effect van een lipflip behandeling kan tot wel gemiddeld 3 en zelfs tot 4 maanden aanhouden. Om het gewenste effect na deze tijd te behouden zijn herhaaldelijke behandelingen nodig. Het effect van een botox behandeling is niet direct na de behandeling zichtbaar. Dit komt doordat het eiwit dagen de tijd nodig heeft om in te werken. Na 14 dagen is de werking op zijn hoogtepunt, waarna de botox op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgebroken. Na jouw eerste behandeling in onze kliniek nodigen wij jou daarom graag uit voor een controle afspraak, 14 dagen na de behandeling. Hier kijken onze dokters of de botox werkt zoals verwacht. Mocht het nodig zijn dan kunnen de dokters nog bijspuiten, geheel gratis!

 

Kijk wat onze dokters voor jou kunnen doen en boek een gratis consult bij ons in de kliniek. Hier stel je samen met de cosmetisch arts een behandelplan op, gebaseerd op jouw wensen. De arts zal deskundige en eerlijke adviezen geven voor het mooiste resultaat.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Na een lipflip behandeling met botuline toxine is het mogelijk dat het drinken met een rietje lastiger gaat. Soms komt het voor dat de uitspraak van bepaalde woorden ook lastiger is. Dit is per persoon verschillend en komt sporadisch voor.

Nee, botuline toxine heeft geen invloed op de gevoelszenuwen maar werkt alleen tijdelijk op de receptoren van de spieren.

De juiste lipvorm wordt bepaald in overleg met jouw wensen en de adviezen van de cosmetisch arts. De cosmetisch arts zal de anatomie van de jouw lippen evalueren, inclusief de verhoudingen, symmetrie, en eventuele onvolkomenheden of asymmetrieën bespreken die kunnen worden verbeterd als daar behoefte naar is.