Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

onze kliniek in zwolle

BTX Clinics is een cosmetische kliniek gevestigd in hartje Zwolle. Bij ons werken alleen BIG geregistreerde cosmetisch artsen en wij werken alleen met A-producten. BTX Clinics staat voor hoogwaardige kwaliteit van zorg, een persoonlijke benadering en uitstekende service, waarbij wij streven naar een natuurlijk resultaat met een mooie en frisse uitstraling. Look good, feel better!

Laurence Kok

  • Botox, fillers & skinboosters.
  • Cosmetisch arts sinds 2021
  • Afgestudeerd arts sinds januari 2019 (Rijksuniversiteit Groningen)
  • BIG registratienummer: 49925336701
Laurence Kok Zwolle

Dokter Kok haalde zijn artsentitel in 2019 aan de Rijksuniversiteit Groningen. In de jaren daarna werkte hij als arts op de afdeling chirurgie van het UMCG waar hij zijn chirurgische vaardigheden verder heeft kunnen ontwikkelen. Later werkte hij als arts op de afdeling Keel-Neus- en Oorheelkunde waar hij heeft geleerd om met een klinische blik te kijken naar het menselijk gezicht. In 2023 voltooide hij vervolgens zijn opleiding tot huisarts. Dokter Kok heeft zich naast zijn werkzaamheden als huisarts vanaf 2021 bekwaamd in injectables. Hij is sindsdien werkzaam geweest als cosmetisch arts in een cosmetische kliniek waar hij vele mensen gelukkig heeft gemaakt met een behandeling met fillers of botox. Hij heeft zich als cosmetisch arts op verschillende gebieden in de cosmetiek bekwaamd, waaronder botox, fillers en skinboosters. 


“De cosmetiek is voor mij een vak waar ik mijn kunstzinnigheid in kwijt kan. Het is een vak waar je mensen blij maakt, het verouderingsproces kan vertragen en mensen meer zelfvertrouwen kunt geven. Mijn uitgangspunt is een natuurlijke uitstraling zonder dat je er behandeld uitziet. 

Ik luister naar de wens van de klant en bespreek wat haalbaar is en geef zo eerlijk advies.”

Pim Schaap

  • Botox, fillers & skinboosters.
  • Cosmetisch arts sinds 2022
  • Afgestudeerd arts sinds februari 2018 (Rijksuniversiteit Groningen)
  • BIG registratienummer: 99923846401
Pim Schaap Zwolle

Dokter Schaap heeft zijn geneeskunde opleiding aan de Rijksuniversiteit van Groningen afgerond in februari 2018. Nadien heeft hij enkele jaren ziekenhuiservaring opgedaan door als arts te werken op de afdeling neurologie in Isala te Zwolle en later in het OLVG te Amsterdam. Na zijn leerzame tijd in het ziekenhuis besloot hij om de 3 jarige vervolgopleiding tot huisarts te gaan volgen in Zwolle. Als huisarts is dokter Schaap breed opgeleid binnen de geneeskunde en is hij bekwaam in het behandelen van allerlei ziektes en lichamelijke gebreken maar ook is hij bekwaam in het uitvoeren van vele chirurgische behandelingen. Zijn passie voor behandelingen met injectables is aangewakkerd in 2016, waarin hij werkte op de afdeling plastische chirurgie. Daar heeft hij een wetenschappelijk onderzoek opgezet binnen de plastische chirurgie waar hij 2 jaar aan heeft gewerkt en uiteindelijk heeft hij zijn onderzoeksresultaten mogen presenteren op de Nederlandse vereniging van plastische chirurgie.


“Als huisarts help je mensen om beter te worden en als cosmetisch arts help je mensen om gelukkiger te worden. Een leuke en afwisselende combinatie. De kennis en kunde vanuit de huisartsengeneeskunde zorgt voor een brede geneeskundige achtergrond waarmee ik mijn passie voor injectables veilig, vertrouwd en goed kan uitvoeren.

Reviews

Tessa KokTessa Kok
17:53 09 Jun 24
Fijn ontvangen door de arts. Ze hebben een zeer persoonlijke en kundige benadering waarbij je vragen duidelijk worden beantwoord. Verder is het een erg nette kliniek.
Noor PietersNoor Pieters
11:38 27 May 24
Geweldige service en erg blij met het resultaat. Ik kom zeker terug. Hartelijk bedankt!
Rick KampingRick Kamping
16:27 01 May 24
BTX Clinics, super bedankt voor jullie persoonlijke en professionele behandeling! Ik heb van dokter Pim botox gekregen in mijn kaakspieren omdat ik constant zat te tandenknarsen. Het is nu helemaal over en mijn kaken voelen super ontspannen aan. Blij met het resultaat, ik kom zeker terug!
AnneAnne
10:11 26 Apr 24
Er werd voor mij alle tijd genomen om mij alles duidelijk uit te leggen en ook mijn vragen te beantwoorden. Arts was zeer vriendelijk. De behandeling zelf was pijnloos en snel. Er werd secuur gewerkt. Het resultaat is zoals verwacht, beloofd en gehoopt.
Katarina pKatarina p
20:41 10 Mar 24
Echt aanrader. Zeer vriendelijk en ervard arts.
Fiene v BodegravenFiene v Bodegraven
11:19 03 Mar 24
Super vriendelijk! Zeer professioneel begeleid in overweging van een cosmetische behandeling.
Rianne SteverinkRianne Steverink
20:19 29 Feb 24
Elke keer als ik bij Pim en Laurens loop ik met een tevreden en blij gevoel naar buiten!Ze zijn zo vriendelijk, geven een duidelijke uitleg en stellen mij gerust als ik een beetje zenuwachtig ben voor de behandeling ;)De resultaten zijn verbluffend!!
Bobby KoksBobby Koks
16:11 24 Feb 24
Enige tijd geleden bezocht ik BTX Clinics.Ik was me al langere tijd aan het oriënteren op het gebied van botox en fillers.Ik zocht een betrouwbaar adres waar mijn wensen gehoord zouden worden.Geen extreme veranderingen maar een frissere meer uitgeruste versie van mezelf zijn, dat is wat ik zocht.Via een vriendin hoorde ik van BTX Clinics.Bij mijn eerste bezoek kon ik in alle rust uitleggen wat mijn wensen waren en het was fijn te horen dat de behandeling gericht was op een natuurlijk resultaat.Precies was ik zochtHet resultaat van de behandeling was dan ook heel mooi.Eerst wat blauwe plekjes en zwelling maar dat verdween snel.Ik ben inmiddels voor de 2e keer geweest, controle en een kleine touch up.Het resultaat mag er zijn!!In de toekomst maak ik er met alle plezier weer een afspraak.
Melanie SCHOUTTETENMelanie SCHOUTTETEN
10:57 21 Feb 24
Fijne ervaring gehad met deze kliniek. Geholpen door beide artsen die rustig luisteren naar je wensen. Ze zijn kritisch en denken met je mee. Het resultaat van mijn Botox behandeling ziet er super natuurlijk uit. Heel blij mee!
Nick van KlinkenNick van Klinken
08:06 12 Feb 24
Een botox behandeling tegen migraine gehad. Ik heb het gevoel dat mijn hoofd onder veel minder spanning staat en heb minder last van mijn migraine. Enorm blij mee dus!
js_loader

Vergeet niet om onze kliniek te volgen op instagram!