Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Jukbeenderen fillers

Het jukbeen accentueert het gezicht en draagt bij aan de V-vorm van het gezicht. Naarmate de mens ouder wordt neemt het volume in dit gebied rondom de jukbeenderen af. Hierdoor gaan je wangen meer hangen en ontstaat er vaak een wat vermoeide uitstraling. Een jukbeen filler kan een mooie behandeling zijn om het jukbeen te accentueren of volume te herstellen om een jongere en frissere blik te geven.

Jukbeenderen fillers

De behandeling

De V-vorm van het gezicht wordt over het algemeen als een geliefd schoonheidsideaal gezien. Deze V-vorm kan versterkt worden door de locaties van de jukbeenderen te late opvullen met fillers. Dit is een gel-achtige vloeistof die voornamelijk bestaat uit hyaluronzuur. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen en dus volume. Een filler behandeling is dus ideaal wanneer je het volume wil herstellen en/of je jukbeen wil accentueren.

 

De behandeling bestaat uit enkele injecties in het te behandelen gebied rondom je jukbeenderen. Het aantal milliliters filler dat noodzakelijk is hangt af van de leeftijd, het volumeverlies en jouw wensen. Onze dokters zullen daarom samen met jou een behandelplan maken op basis van deze factoren. De dokter zal jou daarbij met een deskundige blik, eerlijke adviezen geven voor het mooiste resultaat. Wij streven daarbij altijd naar een natuurlijke uitstraling.

 

Kosten behandeling

Vanaf €300,00

Type fillers

Restylane fillers

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Gemiddeld 1 tot 2 mililiter hyaluronzuur

Effectduur

Effect zichtbaar 9 tot 12 maanden

Het resultaat

Het resultaat van een jukbeen behandeling met een filler is direct zichtbaar. Dit komt doordat een filler een gel-achtige vloeistof is die na injectie direct aanwezig is. Gelijk na de behandeling is er dus al meer contour en volume zichtbaar. Het is mogelijk dat er na de behandeling wat roodheid en zwellingen kunnen ontstaan. Deze bijwerkingen zakken na 2 tot 3 dagen weer af.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Met een filler kun je het jukbeen accentueren, meer volume geven of volume herstellen. 

Na een filler behandeling mag je direct liggen of op je zij slapen. De filler in het gezicht blijft op zijn plaats. 

Bij overvulling bij het gebruik van een filler kan er een onnatuurlijk effect ontstaan. Wij streven juist naar een natuurlijk resultaat. 

Een filler behandeling kun je tegelijk combineren met een botuline toxine behandeling.