Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Bunny lines

Bunny lines zijn de rimpels aan de zijkanten van de neus en wanneer deze goed zichtbaar zijn kunnen ze voor een norse uitstraling zorgen. Ze worden veroorzaakt door activatie van de musculus nasalis en onstaan als je regelmatig je neus optrekt. Bij de één zijn deze wat meer zichtbaar, wat afhangt van iemand zijn/haar huidtype, huidkwaliteit en de mimiek die iemand gebruikt. Deze bunny lines worden scherper en dieper naarmate men ouder wordt.

Bunny lines botox

De behandeling

Naast een norse uitstraling zorgen bunny lines er ook voor dat de ogen kleiner lijken. Door een behandeling met Botuline toxine A kunnen wij deze rimpels verminderen en de aanblik van het gezicht verzachten. Bij een Botuline toxine A behandeling tegen bunny lines spuiten we botuline toxine in de spieren naast de neus. Er worden twee prikken gezet die ervoor zorgen dat de spieren tijdelijk verslappen en minder hard werken. Met als resultaat een afname van de diepe neusrimpels en een frissere uitstraling.

Kosten behandeling

€85,00

Effectduur

Effect zichtbaar 3 tot 6 maanden

Type botox

Azzalure & Alluzience

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Halve zone

Na de behandeling

Het duurt 2 weken voordat de werking van botox optimaal is. Het effect van botox is dus niet gelijk na de behandeling te zien en laat een aantal dagen op zich wachten. Dit komt doordat botox, ook wel botuline toxine genoemd, een neurotoxisch eiwit is die ervoor zorgt dat een spier tijdelijk verslapt. Dit eiwit heeft even de tijd nodig om in te werken en wordt vervolgens op een natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam.

 

Het effect van een bunny lines behandeling kan tot wel 4 maanden aanhouden. Echter verschilt dit per persoon doordat elk lichaam op een ander tempo dit eiwit afbreekt. Bij nieuwe klanten plannen wij standaard een controle afspraak in, twee weken na behandeling. Bij deze afspraak bekijken wij het resultaat. Mocht het resultaat afwijken van het te verwachten resultaat, dan werken wij dit geheel gratis bij. 

 

Benieuwd wat onze dokters voor jou kunnen doen? Plan een gratis (en vrijblijvend) consult met één van onze dokters en bespreek jouw wensen. Bij dit gesprek zullen wij ten alle tijden een eerlijk advies geven om het meest natuurlijke resultaat te behalen.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

 • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
 • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
 • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Een behandeling met botuline toxine, zoals die van de bunny lines kan gecombineerd worden met andere injectable behandelingen op hetzelfde moment.

 • Wij raden je af binnen 1 uur na de behandeling te gaan liggen en/of slapen.
 • Voorkom de eerste 48 uur directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30. Wij raden je aan om de eerste 48 uur na de behandeling met Botox niet onder de zonnebank te gaan.

 • Eerste 24 uur na een botox behandeling niet (intensief) sporten.
 • Eerste week na de botox behandeling geen sauna bezoek.
 • U mag 12 uur na de botox behandeling weer camouflage/make-up gebruiken.
 • Masseer de eerste 24 uur na de botox behandeling niet de behandelde plek.
 • Eerste week na de botox behandeling geen gezichtsbehandelingen zoals, peelings, scrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen en massages.
 • De eerste 24 uur na een botox behandeling niet te vliegen.

Botox zorgt ervoor dat je de neus niet kunt optrekken waardoor de bunny lines niet ontstaan en reeds ontstane lijntjes in de huid kunnen herstellen. Wij adviseren geen andere injectable op deze locatie.