Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

behandelingen

Bij BTX Clinics kan je terecht voor vrijwel alle botox, filler en behandelingen voor huidverbetering. Wij willen kwaliteit garanderen en maken daarom alleen gebruik van top merk producten.

Botox

Voor onze botox behandelingen gebruiken wij Alluzience en Azzalure botuline toxine. De kosten van de behandeling worden bepaald door het type botox en de hoeveelheid botox.

Meest geboekte botox behandelingen

Bij een fronsrimpel behandeling worden de spieren tussen de wenkbrauwen tijdelijk stil gelegd zodat de frons zal afnemen.

Door botox worden de spieren naast de ogen tijdelijk verslapt waardoor de kraaienpootjes worden verzacht.

Bij de lipflip behandeling spuiten wij botox in de spier boven de mond waardoor deze minder hard werkt en de bovenlip meer naar buiten zal krullen.

Botox behandeligen voor het gezicht

Door de spier die de wenkbrauw naar beneden trekt te injecteren met botox komt een laag hangende wenkbrauw hoger op het voorhoofd te staan.

Verminder de horizontale rimpels op het voorhoofd door een behandeling met botox.

Bij een marionetlijnen behandeling gebruiken wij botox om de mondhoeken te liften.

Bij een botox behandeling tegen bunny lines spuiten wij botox in de spieren naast de neus waardoor de neusrimpels aan de zijkanten van de neus zullen verzachten.

Kin

Met een botox behandeling in de kin spier verdwijnen de kinplooien en kinputjes. Wanneer de mond gesloten is zal de kin dan niet meer pruilen.

Door botox te injecteren in de spieren van de bovenlip komt de bovenlip minder ver omhoog. Wat zorgt voor een lach met minder tandvlees

Overige botox behandelingen

Bij een behandeling wordt er botox gespoten in de kaakspieren waardoor jij minder zal tandenknarsen.

Door een behandeling met botox vermindert de spierspanning, waardoor de pijnklachten kunnen afnemen. 

Door een behandelingen met botox kunnen de zweetklieren worden stilgelegd zodat deze minder zweten.

Filler

Voor onze filler behandelingen gebruiken wij Restylane hyaluronzuur fillers. De kosten van de behandeling worden bepaald door de behandelbare zone en de hoeveelheid fillers.

Meest geboekt filler behandelingen

Met een liquid facelift behandeling pak je het volumeverlies in het gehele gezicht aan. Hiervoor gebruiken wij filler, skinbooster en botox.

Door volumeverlies worden lippen dunner en verandert de vorm. Een filler behandeling zorgt voor meer volume in je lippen, waardoor je je volumeverlies kan compenseren.

Naarmate je ouder wordt, gaan je wangen meer hangen waardoor de kaaklijn minder duidelijk zichtbaar wordt. Een strakke kaaklijn geeft je een jonge uitstraling en geeft je een slanke look.

Overige Filler behandelingen

Het jukbeen zorgt voor een mooie contour van je gezicht. Met een filler kun je deze contour versterken. Het resultaat is een versterking van contour en volume. Voor een frissere blik.

De neuslippenplooi zijn de lijntjes die van de neus naar de mondhoek lopen. Deze lijnen kunnen worden verzacht met een filler behandeling.   

 

De lijnen tussen de mondhoeken en de kin zijn de zogenoemde marionetlijnen. Door deze regio op te vullen met filler nemen deze marionetlijnen af. 

Huidverbetering

Voor onze behandelingen tegen huidveroudering gebruiken wij Restylane Vital & Profhilo.

Met een Profhilo behandeling kan de huid zichzelf herstellen, zonder risico op onnatuurlijke resultaten. De ideale behandeling om huidverslapping aan te pakken.

Met een Restylane Vital behandeling kun je fijne lijntjes verzachten, meer glans geven aan je huid, littekens behandelen en huidveroudering uitstellen.

Een sculptra behandeling vertraagd het ouderdomsproces. Het herstelt verloren volume, verzacht diepe rimpels en hydrateert het gehele gezicht.