Gratis & vrijblijvend consult

5.0 Powered by Google

Baby botox

Deze vorm van Botuline toxine A wordt gezien als de light versie van een normale behandeling met botox. Echter wordt er bij baby botox minder botox gebruikt zodat de spieren nog wel kunnen blijven bewegen en de mimiek intact blijft. Baby botox is dan ook geschikt voor mensen die een subtiel effect wensen of het voor het eerst willen proberen.

Baby botox

Waarom een behandeling?

Voorkomen is beter dan genezen. Baby botox kan als een goede eerste stap worden ingezet om diepe rimpels uit te stellen of te voorkomen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om bestaande rimpels te verminderen en toch de mimiek te behouden. Dit effect kan worden bereikt omdat Botuline toxine A de spieren tijdelijk ontspant waardoor scherpe lijnen in de huid vervagen. De locaties waar baby Botuline toxine ingezet kan worden zijn de frons, het voorhoofd en de kraaienpootjes.

rimpels voorkomen

De behandeling bestaat uit verschillende injecties met een lagere dosering botox. Het aantal injecties is afhankelijk van het te behandelen gebied. Dit legt uw cosmetisch arts u graag uit. 

 

Boek een gratis consult bij ons in de kliniek. Hier stel je samen met de cosmetisch arts een behandelplan op, afhankelijk van jouw wensen. De arts zal deskundige en eerlijke adviezen geven voor het mooiste resultaat.

Kosten behandeling

€85,00

Type botox

Azzalure & Alluzience

Tijd behandeling

20 tot 30 minuten

Hoeveelheid

Halve zone

Effectduur

Effect zichtbaar 3 tot 6 maanden

Het resultaat

Het resultaat van baby botox is afhankelijk van de zone die je laat behandelen. Doordat we bij baby botox een kleinere dosering botox gebruiken zal het resultaat erg natuurlijk zijn. Over het algemeen heeft botox een gemiddelde werking van drie maanden. Om het effect van botox te blijven behouden zijn meerdere behandelingen nodig. Bij nieuwe klanten plannen we twee weken na de behandeling een controle afspraak in. Hierbij bekijken we het resultaat en werken we, indien noodzakelijk gratis bij.

Veiligheid en risico's

Helemaal risicoloos zijn cosmetische ingrepen nooit. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed inleest en laat informeren door mensen met specialistische kennis. Om de kansen op bijwerkingen of mislukte behandelingen zo klein mogelijk te houden adviseren wij je om:

  • Boek alleen een behandeling bij gecertificeerde klinieken.
  • Zoek een arts die bij je past, naar je luistert en samen met jou een behandelplan opstelt.
  • Check altijd of de arts BIG geregistreerd is.

Veelgestelde vragen

Direct na de behandeling kan roodheid of zwelling voorkomen. Dit trekt vaak binnen enkele uren weg.

Gelukkig zitten er weinig risico’s aan een Botuline toxine behandeling. Soms kan een spier te veel verslapt worden of worden omliggende spieren ook verzwakt. Dit is gelukkig slechts een tijdelijke bijwerking. Daarnaast legt uw behandelend cosmetisch arts, alvorens de ingreep, per regio de bijbehorende risico’s uit.

Het wordt afgeraden om 24 uur voor je behandeling tot 12 uur na je behandeling alcohol te drinken.